Prenoćište u Zrenjaninu
CentarLux II

Soba 01

Soba 01 je okrenuta prema pešačkoj zoni i svojim položajem nudi prelep i jedinstven pogled na samo gradsko šetalište. Zahvaljujući veoma atraktivnim i velikim staklenim površinama soba je puna prirodne svetlosti.

Opermljena je sa jednim bračnim ležajem i sopstvenim kupatilom. Njen enterijer je moredno uređen i opremljen, a prijatna atmosfera koja je u sobi omogućiće vam da se opustite i odmorite. Podovi sobe i kupatilo obloženi su vrhunskom italijanskom keramikom.

Svim gostima našeg prenoćišta na raspolaganju je sopstveno dvorište sa prelopom terasom, kompletno opremljenom kuhinjom i sopstvenim besplatnim parkingom.

Proverite dostupnost i rezervišite sobu sami koristeći booking.com, ili nas direktno kontaktirate telefonom ili mailom sa naše kontakt stranice.

SADRŽAJ SOBE

WI-FI

Neograničen pristup internetu

KLIMA

Sopstveni klima uređaj.

trokrevetna

Jedan bračni krevet + pomoćni ležaj

PARKING

Parking se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

MINI BAR

Soba je opremljena sopstvenim ketlerom .

LCD TV

Soba poseduje CD televizor sa kablovskim kanalima.

Kućni red

Dolazak u sobu je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko nije drugačije dogovoreno. Gosti su dužni da se pažljivo odnose prema inventaru sobe.
Poštovanje kućnog reda se podrazumeva od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, i pravljenje buke nisu dozvoljeni.

Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u sobu, ali uz poštovanje reda i mira.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranoj sobi ili želite daskratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u obavestite u najkrtaćem mogućem roku putem e-maila ili telefonskim pozivom.

Prenoćište CentarLux II

Apartmani Zrenjanin

Adresa:

Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 30

Telefoni:

+381 (64) 0007050

e-mail: centralstreet@gmx.com