prednost apartmana u ceni u odnosu na hotel

Prednost apartmana u odnosu na hotele

U poslednjih nekoliko godina Zrenjanin je postao primamljiva destinacija za turiste iz Evrope, zemalja regiona, kao i za one iz unutrašnjosti Srbije. Mnogobrojni su razlozi koji posetioce dovode u Zrenjanin kao što su : noćni provod, koji prati trendove velikih gradova, koncerti zvezda iz različitih muzičkih pravaca, mnogobrojni sportski dogadjaji, značajne istorijske lokacije i objekti, festivali, manifestacije. Sva aktuelna dešavanja u Zrenjaninu možete videti na najpopularnijem lokalnom portalu.

Prilikom odluke o poseti, na scenu stupaju nedoumice u izboru smeštaja, a ponuda je raznolika i treba odabrati između hotelskog i apartmanskog smeštaja. Odlučili smo da Vam određenim upoređivanjima pomognemo u izboru, i da ponudimo najbolje a ujedno i najisplativije rešenje.

Prednost apartmana u ceni u odnosu na hotel

Pored određenih pogodnosti koje želite da Vaš smeštaj poseduje, jedan od odlučujućih faktora prilikom izbora je cena istog. Kada se uporede cene apartmana i hotelskog smeštaja, prednost pripada apartmanima. Ukoliko se odlučite za apartman, dobijate spavaći deo, potpuno opremljeno kupatilo sa pratećim komponentama, ali i funkcionalnu kuhinju u kojoj u kojoj imate sav potreban pribor za pripremanje kafe ili obroka, a ta opcija u hotelu ne postoji. Za istu sumu novca koju ćete izdvojiti za apartman, u hotelu dobijate samo sobu sa krevetom i kupatilom – razlika je velika. Cene zakupa apartmana se kreću od 10e, a kvalitet, urednost i čistoća apartmana, za koje garantujemo su na visokom nivou, i premašuju ponuđenu cenu apartmana.

prednost apartmana u ceni u odnosu na hotel

 

Udobnost i privatnost

Veoma bitna činjenica, koja dodatno usmerava na odabir apartmana je privatnost. Kada dođete i preuzmete ključeve apartmana, Vi ste tokom vremena dok u njemu boravite, i njegov privremeni vlasnik . U apartmanu boravite potpuno sami, ključ je uvek kod Vas, nema potrebe za čekanjem na recepciji, i ostalim procedurama koje se podrazumevaju prilikom iznajmljivanja hotelskog smeštaja. Ključ preuzimate od vlasnika, na adresi apartmana i to je sve! Bez obzira da li Vam treba samo prenoćište u Zrenjaninu ili ostajete više dana, u apartmanu ćete se osećati kao kod svoje kuće, a vlasnik apartmana biće Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Ujedno Vam je zagarantovana i zaštita vaših ličnih podataka.

udobnost kao prednost apartmana

Lokacija – glavna prednost apartmana

Prednost prilikom komunikacije sa gostima koji žele da rezervišu svoj smeštaj je mogućnost izbora tačne lokacije gde ćete biti smešteni, a pogotovo kada se radi o lokaciji u samom centru grada, u glavnoj ulici. Lokacija u centru grada pogoduje većini gostiju, koji dolaze turistički, i žele da budu u neposrednoj blizini svih gradskih dešavanja. Posetioci se mogu odlučiti za dve varijante. Apartmani sa pogledom na dvorište, za one kojima je potreban dodatni odmor, a možete se odlučiti i za one koje pružaju pogled na glavnu ulicu, i uživati u prizorima centra grada. Obzirom na lokaciju, sva kulturna, kao i poslovna odredišta su vam dostupna, tako da ćete biti zadovoljni u svakom pogledu. Učinite svoj boravak u Zrenjaninu najboljim do sada, tako što ćete za smeštaj odabrati apartman!

apartmani u centru Zrenjanina

Šta sve sadrži apartmanska ponuda?

Ukoliko ste još uvek u dilemi i pitate se da li je moguće da za cenu koja je daleko povoljnija od hotelskog smeštaja, dobiti bolji i opremljeniji smeštaj u kojem će se nalaziti sve neophodno za Vaš boravak? Obradovaćemo Vas i naglasiti da je naš odgovor DA. Naši apartmani su različite structure, i u zavisnosti od toga u kom broju dolazite i na kojoj lokaciji Vam treba smeštaj, mi ćemo Vam poslati pravu ponudu. Naravno, u Vašem upitu za rezervaciju možete da navedete koji je još uslov potrebno da ispunjava apartman, kako bi Vam u potpunosti odgovarao, a mi ćemo se potruditi da ga ispunimo.

U okviru ponude dobijate:

 • Prostor uređen u modernom stilu, prijatnog enterijera
 • Kupatilo sa propratnom opremom, i sredstvima za higijenu
 • Čiste peskire i posteljinu
 • Čiste peskire i posteljinu
 • Korištenje LCD televizora, sa kablovskim kanalima
 • Neograničen pristup Wi-fi internetu, funkcionalnom u svim delovima objekta, što olakšava boravak onima koji dolaze poslovno, jer mogu završavati deo posla bez napuštanja objekta
 • Ne postoji opcija dodatnog naplaćivanja usluga kablovske tv i korištenja Wi-fi interneta, kao što se može desiti u nekim hotelima
 • Kuhinju sa svim potrebnim escajgom, posuđem i dodatnim aparatima za pripremu kafe ili obroka
 • Klima uređaj i grejanje
 • Klubski i mini bar
 • Ukoliko dolazite sopstvenim autom, imamo obezdeđen parking za Vas, koji je u blizini objekta
 • Mogućnost primanja poseta uz dogovor, i poštovanje kućnog reda i mira

I na samom kraju…

Poslednja činjenica na koju bi hteli da Vam ukažemo, koja je mnogima veoma bitna (pored cene), kada poredimo hotelski smeštaj sa apartmanima na dnevno izdavanje, jeste mogućnost izbora apartmana koji želite iznajmiti! Hotelske sobe uglavnom podsećaju jedna na drugu. Postoje „klasične“ sobe sa krevetom i kupatilom, neke malo komfornije, neke luksuznije, ali uglavnom slične opremljenosti.

Kada iznajmljujete apartman, pruža Vam se mogućnost adaptacije po sopstvenim kriterijumima! Ukoliko Vam je potrebno da u apartmanu imate fen za kosu, veš mašinu, dečji krevetac ili radni sto, možete to i navesti u Vašem upitu, a mi ćemo Vam odgovoriti ponudom u najkraćem mogućem roku! Svakako da je opcija izbora enterijera, i mogućnost ispunjenja određenog broja ili skoro svih Vaših zahteva, zaista veliki plus.

U hotelskom smeštaju uvek bi nedostajala neka sitnica kako bi Vam sve odgovaralo. Sa apartmanom to nije slučaj. Možete boraviti u apartmanu kakav ste zamišljali, na veoma atraktivnoj lokaciji koja će Vam zasigurno odgovarati!
Apartmanski smeštaj je istinski trend poslednjih nekoliko godina, koji ne prolazi, već se nadograđuje atraktivnim ponudama. Imajući u vidu sve faktore koje smo naveli, novac koji biste potrošili na preskupi hotelski smeštaj, možete ili uštedeti, ili potrošiti na kvalitetno provedeno vreme u Zrenjaninu, a da se pritom ne lišite komfora i kvalitenog smeštaja! Dobrodošli!

Comments are closed.